FotoFloat – valokuvataiteilijoiden ja kuvataiteilijoiden merimatka 17-18.9.

23 Jun FotoFloat – valokuvataiteilijoiden ja kuvataiteilijoiden merimatka 17-18.9.

FotoFloat on innostava ja inspiroiva seilailu Vaasasta Merenkurkun toiselle puolelle Uumajaan la 17.9 – su 18.9.2016

Menomatkalla laivalla taiteen monitoiminainen, kuraattori Heli Mäenpää pitää kaksi luentoa, joiden tarkoituksena on jämäköittää taiteellista julkikuvaa ja antaa sparrausta sekä ajatuksia uusien taiteellisten väylien löytämiseen. Perillä Uumajassa tutustutaan alueen taidetoimijoihin ja kulttuuri-ihmisiin, vaihdetaan ajatuksia ja ideoita ja synnytetään uusia.

FotoFloat-tapahtuma on suunnattu Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella asuville valokuvataiteilijoille ja kuvataitelijoille. Tapahtumaan osallistujien laivamatkat ja majoittautuminen maksetaan järjestäjän puolesta. Osallistujan tulee itse kustantaa matkansa Vaasan satamaan ja takaisin. Lisäksi ruokailut ovat omakustanteisia (paitsi menomatkan lounas laivalla). Järjestäjä ei vakuuta osallistujia vaan osallistujien on itse huolehdittava tarvittavista vakuutuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta.

Hae mukaan su 14.8.2016 mennessä ainoastaan sähköisesti täällä. Samalla keräämme ideoita myös Uumajan päiväohjelmaan. Mukaan mahtuu 12 taiteilijaa. Valituille ilmoitamme 19.8. mennessä.

Heli Mäenpää on Suomen johtavia kaupallisen valokuvauksen asiantuntijoita. Pitkän uransa aikana hän on ehtinyt mainostoimiston art directorina ostaa valokuvaajien palveluksia sekä myydä niitä omassa yrityksessään Viewmastersissa useamman vuoden ajan. Lisäksi hän on kuratoinut ja tuottanut useita valokuvanäyttelyitä sekä toiminut valokuvataiteen ja kaupallisen maailman yhdistäjänä. Tällä hetkellä Heli työskentelee omassa yrityksessään Bang Bangissa luovana johtajana ja konseptisuunnittelijana sekä opettaa Aalto Yliopistossa valokuvauksen maisteriopiskelijoille itsensä brändäämistä ja markkinointia.

Lue lisää tapahtumasta ja ohjelmasta Taiteen edistämiskeskuksen sivuilta.

Lisätiedot:
Jenni Latva, valokuvataiteen läänintaitelija
Taiteen edistämiskeskus Pohjanmaan aluetoimipiste
p. 0295 330 811
jenni.latva@taike.fi

Jimmy Pulli, Pohjoismaisen yhteistyön läänintaitelija
Taiteen edistämiskeskus Pohjanmaan aluetoimipiste
p. 0295 330 815
jimmy.pulli@taike.fi