VALOKUVAKESKUS

Lapualla sijaitseva Pohjanmaan valokuvakeskus on sitoutunut omaan maakuntaansa ja sen valokuvahistoriallisiin juuriin sekä toimii kiinteässä yhteydessä muiden kulttuurilaitosten ja toimijoiden kanssa Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla pohjoismaisia yhteistyökumppaneita ja kontakteja unohtamatta.

Pohjanmaan valokuvakeskuksella on selkeä ominaisluonteensa Suomen kymmenen valokuvakeskuksen joukossa.

Pohjanmaan valokuvakeskus (POVA) perustettiin vuonna 1997 pitkän pohdinnan ja kartoitustyön jälkeen Lapualle. POVA perustettiin foorumiksi sekä ammatti- että harrastelijakuvaajille ja sen tehtäviksi määriteltiin valokuvauksen koordinointi Pohjanmaan alueella sekä pysyvän näyttelytilan ja -toiminnan ylläpitäminen.

Vuoden 2020 hallitukseen kuuluvat:

pj Antti Hintsa (Isokyrö)
sihteeri Maarit Halonen (Lapua)

Mikko Lento (Lohtaja)
Pasi Ahola (Lapua)
Pasi Suokko (Lapua)
Samuli Pöntinen (Lapua)
Tapio Haapalahti (Kurikka)

Pohjanmaan valokuvakeskus sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Lapualla Kulttuurikeskus Vanhan Paukun tiloissa. POVAn toimisto sijaitsee Työkalutehtaalla, Lapuan Taidemuseon vieressä.

Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Kauppakatu 23, 62100 Lapua

LIITY JÄSENEKSI

Liittymällä jäseneksi sinäkin voit olla mukana vaikuttamassa valokuvataiteen kentässä. Jäsenenä pääset osallistumaan POVAn jäsennäyttelyihin sekä saat alennusta muun muassa kursseista ja matkoista. Postituslistallemme liittymällä saat myös muutaman kuukauden välein ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen, josta saat koottuna tietoa tulevista näyttelyistä ja mielenkiintoisista tapahtumista ja aiheista alueellamme.

Jäseneksi liityt maksamalla Pohjanmaan valokuvakeskus LAKEUS ry:n vuoden 2020 jäsenmaksun 20 € tilille FI35 4747 0010 0888 39 BIC POPFFI22.

Täytä lisäksi oheinen yhteystietokaavake.

Tervetuloa mukaan!

Nimi (vaaditaan)

Email (vaaditaan)

Katuosoite (vaaditaan)

Postinumero (vaaditaan)

Kaupunki (vaaditaan)

Puhelin

Postituslista
Liityn Pohjanmaan valokuvakeskuksen postituslistalle