Valokuvakeskus

Lapualla sijaitseva Pohjanmaan valokuvakeskus on sitoutunut omaan maakuntaansa ja sen valokuvahistoriallisiin juuriin sekä toimii kiinteässä yhteydessä muiden kulttuurilaitosten ja toimijoiden kanssa Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla pohjoismaisia yhteistyökumppaneita ja kontakteja unohtamatta.

Pohjanmaan valokuvakeskuksella on selkeä ominaisluonteensa Suomen kymmenen valokuvakeskuksen joukossa.

Pohjanmaan valokuvakeskus (POVA) perustettiin vuonna 1997 pitkän pohdinnan ja kartoitustyön jälkeen Lapualle. POVA perustettiin foorumiksi sekä ammatti- että harrastelijakuvaajille ja sen tehtäviksi määriteltiin valokuvauksen koordinointi Pohjanmaan alueella sekä pysyvän näyttelytilan ja -toiminnan ylläpitäminen.

Hallitukseen kuuluvat:

Jenni Latva – puheenjohtaja

Manar Ameli – varapuheenjohtaja
Anni Laukka – sihteeri

Antti Hinsta
Samuli Pöntinen
Tapio Haapalahti – Pimiömestari
Pasi Suokko
Sakari Hanhimäki

 

VARAJÄSENET

Kimmo Kujanpää – Pimiömestari
Mikko Heikkilä

Pohjanmaan valokuvakeskus sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Lapualla Kulttuurikeskus Vanhan Paukun tiloissa. POVAn toimisto sijaitsee Työkalutehdas -rakennuksen toisessa kerroksessa.

Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua

LIITY JÄSENEKSI

Liittymällä jäseneksi sinäkin voit olla mukana vaikuttamassa valokuvataiteen kentässä. Jäsenenä pääset osallistumaan POVAn jäsennäyttelyihin sekä saat alennusta muun muassa kursseista ja matkoista. Postituslistallemme liittymällä saat myös ajoittain ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen, josta saat koottuna tietoa tulevista näyttelyistä ja mielenkiintoisista tapahtumista ja aiheista alueellamme.

Jäseneksi liityt maksamalla Pohjanmaan valokuvakeskus LAKEUS ry:n kuluvan vuoden jäsenmaksun 20 € tilille FI35 4747 0010 0888 39 BIC POPFFI22.
Kirjoita viestikenttään “Jäsenmaksu ja vuosiluku”.

Täytä lisäksi oheinen yhteystietokaavake.

Tervetuloa mukaan!

Nimi (vaaditaan)

Email (vaaditaan)

Katuosoite (vaaditaan)

Postinumero (vaaditaan)

Kaupunki (vaaditaan)

Puhelin

Postituslista
Liityn Pohjanmaan valokuvakeskuksen postituslistalle