Näyttelyhaku

NÄYTTELYHAKU KAHDESTI VUODESSA

Otamme vastaan hakemuksia kaksi kertaa vuodessa, ja valitsemme seuraavan puolivuotiskauden näyttelyt kerralla. Näyttelyaika on noin 4 viikkoa, eikä se aina jakaannu kalenterikuukausittain.

Kevätkaudelle (tammi-kesäkuu) näyttelyaikaa voi hakea aina edeltävän vuoden toukokuun loppuun asti. Haut syyskaudelle (heinä-joulukuu) on toimitettava viimeistään edeltävän vuoden loppuun mennessä.

Haku on avoin kaikille valokuvataiteilijoille ja valokuvaajille. Myös työryhmien hakemuksia otetaan vastaan.

HAKEMINEN

Näyttelyaikoja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (doc, pdf). Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan nimi ja yhteystiedot, näyttelyn sisältö sekä toivomus näyttelyajankohdasta.

Lisäksi hakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo sekä kuvamateriaalia joko tulevasta näyttelystä tai aiemmasta taiteellisesta tuotannosta. Resoluutioksi riittää näyttökatseluun sopivat tiedostot. Pyydämme toimittamaan kuvamateriaalin myös yhtenä tiedostona, esimerkiksi pdf:nä. Mikäli näyttelyteoksista ei vielä ole kuvia, pyydetään tässä tapauksessa liittämään mukaan hieman tarkempi selvitys näyttelyn sisällöstä.

Hakemus toimitetaan yhdellä sähköpostilla (koko alle 10 MB) osoitteeseen: info@pova.fi. Otsikoi sähköpostisi sen mukaan haetko näyttelyaikaa kevät- vai syyskaudelle ja mille vuodelle. Esim  “Näyttelyhaku kevät 2018”.

Hakijoille ilmoitetaan haun tuloksista sähköpostitse viimeistään kaksi kuukautta haun loputtua.

NÄYTTELYTILAT

Valokuvakeskuksen 38 neliömetrin näyttelytilassa järjestetään vuosittain noin 10 näyttelyä. Ripustustankoa on noin 16 metriä. Näyttelytila on näytteilleasettajalle maksuton.

Muutaman kerran vuodessa on valokuvakeskuksella käytössään myös viereinen Vanhan Paukun näyttelytila, Patruunagalleria, jolloin voidaan järjestää laajempia näyttelykokonaisuuksia.

pohjapiirros_pova_web-02