Näyttelyhaku vuodelle 2022

23 Aug Näyttelyhaku vuodelle 2022

Hakuaika vuoden 2022 näyttelyajoille päättyy 30.9.2021 klo 23.59. Haku on avoin kaikille valokuva- ja videotaiteilijoille myös työryhmille. Näyttelyaika on noin neljä (4) viikkoa, eikä se aina jakaannu kalenterikuukausittain. Näyttelyajat jaetaan pääsääntöisesti hakemusten perusteella, mutta näyttelykalenteriin on varattu aikoja myös kutsunäyttelyille.

Hae näyttelyaikaa Lapualla Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa sijaitsevaan galleriassaamme vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi hakijan nimi ja yhteystiedot, näyttelyn sisältö sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Jos sinulla on tarjota näyttelyyn sopivaa oheisohjelmaa, kerro siitä hakemuksessasi. Lisäksi hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, kuvamateriaalia tulevasta näyttelystä tai aikaisemmasta taiteellisesta tuotannosta. Mikäli näyttelyteoksista ei vielä ole kuvia, liitä tässä tapauksessa mukaan tarkempi selvitys näyttelyn sisällöstä. Kuvien resoluutioksi riittää näyttökatseluun sopivat tiedostot. Hakemusten käsittelyn helpottamiseksi pyydämme toimittamaan hakumateriaalin yhtenä tiedostona esimerkiksi pdf:nä.

Toimita hakemus yhdessä sähköpostiviestissä (koko alle 10 MB) osoitteeseen: info@pova.fi. Otsikoi sähköpostisi “Näyttelyhaku 2022”. Ilmoitamme näyttelyajan saaneille sähköpostitse viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa.