LAPUA ART & FILM FESTIVAL JA POVA

LAFF

27 May LAPUA ART & FILM FESTIVAL JA POVA

LAPUA ART & FILM FESTIVAL / LAFF

Lapua Art & Film Festival (LAFF) on uusi elokuva- ja taidefestivaali Lapualla. Festivaali järjestetään Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa 9.7.-11.7.2021.

LAFF tuo kulttuurikeskukseen upean elokuvanäytös- ja taidetapahtuman, jossa yleisö pääsee kokemaan kotimaista ja kansainvälistä elokuva- ja valokuvataidetta, musiikkia sekä eloisaa ilmapiiriä kauniissa ympäristössä.

Festivaali sisältää elokuvanäytöksiä, taidenäyttelyitä, työpajoja ja luentoja kulttuurikeskuksen alueella. Elokuvanäytökset sisältävät laajan valikoiman elokuvia eri kategorioista. Työpajoissa ja luennoilla tutustutaan lähemmin valokuvataiteen ja elokuvien maailmaan. Koko viikonloppu sisältää myös erilaista oheistoimintaa.

POVA ja LAFF

Pohjanmaan valokuvakeskus on yksi festivaalia järjestävistä tahoista ja myös vahvasti mukana toiminnassa. Pova järjestää festivaaliviikonlopun aikana taidenäyttelyitä ja työpajoja valokuvataiteen osalta. Festivaali on siis monipuolinen, koska se ei pelkästään juhlista elokuvataidetta, vaan esimerkiksi valokuvataidetta ja muita taiteen muotoja.

Lämpimästi tervetuloa tänä kesänä ainutlaatuiseen tapahtumaan Lapualle!

Lue lisää LAFFista.