Laakafilmikuvaajien Boot Camp 2021

Laakafilmikuvaajien boot camp

08 Jun Laakafilmikuvaajien Boot Camp 2021

Laakafilmikuvaajien unelmakoulutus tulossa Lapualla syyskuussa. Pitkän linjan analogisen valokuvauksen ammattilainen Tapio Haapalahti tulee Pohjanmaan valokuvakeskukseen pitämään laakafilmikuvaajien perusleiriä. Koulutus järjestetään syyskuussa to 16.- su 19.9.2021.

Leiri antaa perustiedot ja taidot omatoimiseen laakafilmin ja palkkikameran kanssa työskentelyyn. Lisäksi koulutus on loistava tapa verkostoitua alaa harrastavien kanssa. Boot Camp soveltuu täysin vasta-alkajille sekä myös jo jonkin aikaa kuvanneille ison koon kameroiden harrastajille. Leirillä opiskellaan ison koon laakafilmikameroiden käyttöä ja tekniikkaa käytännön harjoituksin, sekä opimme miten erilaiset kameran säädöt että tekniikat vaikuttavat lopulliseen kuvaan.

Kurssi sopii myös jo kauemmin harrastaneille kuvaajille, jos taidot ovat hieman ”ruosteessa” ja haluat palauttaa mieleen vanhat taitosi. Digikuvaajat myös erittäin tervetulleita. Et välttämättä tarvitse omaa kameraa, vaan voit lainata kameran kouluttajalta.

Leirillä on myös majoittautumismahdollisuus.

Katso tarkemmat tiedot kurssista ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.6.2021 osoitteesta: https://tapiohaapalahti.fi/index.php/laakafilmikuvaajien-boot-camp/