NUORTEN KÄNNYKKÄKUVA KILPAILU
12. – 13.9. 2015

Pohjanmaan valokuvakeskus järjestää nuorten #kännyturnee kännykkäkuvakilpailun.

Kilpailu järjestetään kokonaisuudessaan netissä, joten osallistuminen ei ole sidottu paikkakuntaan tai valokuvakerhoon. Kaikki halukkaat 13-17 vuotiaat, joilla on pääsy instagramiin, voivat osallistua. Osallistuminen on ilmaista.

OSALLISTUMISOHJEET JA SÄÄNNÖT

Kilpailu pidetään viikonloppuna 12. – 13.9. 2015. Tehtävät annetaan kahden aiheen pareina. Ensimmäinen tehtävä la 12.9. klo 10, toinen klo 15, seuraavat sunnuntaina 13.9. klo 10 ja klo 15. Kilpailu sulkeutuu sunnuntaina 13.9. klo 21.

Tehtävänannot päivitetään instagramiin (hae hashtagia #kännyturnee), #kännyturneen facebook-tapahtuman sivuille, sekä tälle sivulle. Helpoiten saat aiheet kun klikkaat itsesi osallistujaksi fb-tapahtumaamme.

Kännyturneeseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan ilmoittautuminen tapahtuu lataamalla kuva Instagram-palveluun oikein hashtagein varustettuna. Lataa kuva omalta, julkiselta tililtäsi. Pelaathan reilusti, sillä voittajien ikä tarkistetaan.

Pidäthän huolta, että Instagram-tilisi on julkinen! Muuten kilpailun tuomaristo ei löydä kuviasi.

Kaikkiin aiheisiin vaaditaan hashtag #kännyturnee. Lisäksi kullekin kuvalle vaaditaan aiheen nimi hashtagina. Kun aihe on esimerkiksi kukka, käytät siis hashtagejä #kännyturnee ja #kukka. Kuvia voi ladata vain yhden per aihe.

Koko viikonlopun valokuvaturneeseen osallistumisen sijaan voit myös osallistua vain yhteen aiheeseen, mutta olisi mukava, jos jaksaisit läpi koko turneen.

Vaikka kaikki aiheet saa tietoon hitaasti viikonlopun aikana, voit kuvata myös edellisiä aiheitakin, mikäli päätät lähteä mukaan kisaan turneen jo alettua.

Huomaathan, että kaikki kisaan osallistuvat kuvat tulee olla ladattuna palveluun sunnuntaina 13.9. klo 21 mennessä.

PALKINNOT

Kaikkien kännyturneeseen osallistujien kesken arvotaan iPhone 6!

Parhaan kuvasarjan (yhteensä kahdeksan kuvaa) palkintona jaetaan 100€ lahjakortti valokuvausliikkeeseen.
Kunkin aiheen paras kuva palkitaan selfietikulla.

Pysy kuulolla ja tykkää fb-sivustamme tai käy liittymässä mukaan fb-tapahtumaan.

Kilpailu toteutetaan Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston avustuksella.